Isten Igéjének vasárnapja

2020. január 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 26.

- A héten, hétköznap csak csütörtökön este lesz szentmise templomunkban.

- Leendő bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom február 1-jén (szombat) 19 órára ide, a templomba.

- Február 2-án (vasárnap) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a 8:00 órás szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Jövő vasárnap (február 2.) minden szentmisében, illetve február 3-án (hétfő) a reggel 7 órás szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Február 10-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyerekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 15. (szombat), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- A Házasság hete rendezvénysorozat február 6-16. között kerül megrendezésre. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Plébániánk irodája pénteken zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt a sekrestyében megvásárolhatók.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben