Isten Igéjének vasárnapja

2020. január 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 26.

- A héten, hétköznap csak csütörtökön este lesz szentmise templomunkban.

- Leendő bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom február 1-jén (szombat) 19 órára ide, a templomba.

- Február 2-án (vasárnap) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a 8:00 órás szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Jövő vasárnap (február 2.) minden szentmisében, illetve február 3-án (hétfő) a reggel 7 órás szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Február 10-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyerekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 15. (szombat), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- A Házasság hete rendezvénysorozat február 6-16. között kerül megrendezésre. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Plébániánk irodája pénteken zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt a sekrestyében megvásárolhatók.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben