Urunk megkeresztelkedése

2020. január 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 12.

- Templomunk búcsúja január 18-án (szombat) lesz. Búcsúnk előestéjén (péntek) a rózsafüzér 17 órakor, az ünnepi vesperás 17:30 órakor kezdődik. A búcsú előestéjén és napján az ünnepi szentmisék 18 órakor kezdődnek. A búcsúi szentmise főcelebránsa Bognár István atya lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Búcsúünnepünk alkalmából szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, hogy a szombati ünnepi szentmise után megvendégelhessünk minden jelenlévőt. A süteményeket szombaton 15-17 óráig fogadjuk a plébánián.

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot szervez február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Az ökumenikus imahét programjai a hirdetőtáblán olvashatók.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- Plébániánk irodája január 16-21-ig zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben