Szent Család vasárnapja

2019. december 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 29.

- Hálás szeretettel megköszönöm a kedves Testvéreknek (felnőtteknek és gyermekeknek), hogy kitartóan vettek részt az adventi hajnali szentmiséken! Örömteli és felemelő volt számomra is az adventi készületünk. Köszönetet mondok a segítőinknek, akik a gyerekek reggeliztetésében egész advent folyamán segítségünkre voltak! Kívánom, hogy Urunk gazdagon jutalmazza áldásának bőségével önzetlenségüket!

- Kedden (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk. 23:45 órától a templom és a toronykilátónk 1:00 óráig nyitva lesz (aki szeretné a városi tűzijátékot a toronyból nézni, megteheti). Éjfélkor a Himnuszt énekeljük a templomban.

- Január 1-jén (szerda) lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe. Templomunkban két szentmise lesz: 9 és 11 órakor!

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- A „mocorgók miséje” az új esztendőben január 11-én kezdődik.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás is befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket.
- Jelzem, hogy plébániánk irodája január 5-ig zárva tart.Vissza...

2022. július 1.
Évközi XIV. vasárnap
Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.
Bővebben
2022. július 1.
Templomunk liturgikus rendje
Hétköznap (hétfő-péntek) nem lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2022. július 1.
Olvasmány
„Minden föld Istent dicsérje.” (Zsolt 65)
Bővebben