Évközi 30. vasárnap

2019. október 25.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. október 27.

- Az elmúlt vasárnap a missziók javára tartottunk gyűjtést, melynek összege 91.120 Ft volt. Varga János missziós atya szeptember 21-én tartott szentmisét templomunkban, a perselyadománnyal az általa végzett missziót támogattuk 107.560 Ft és 12,7 Euro összeggel. Hálásan köszönjük a kedves hívek felajánlásait!

- A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 30.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék.

- A héten elsőpéntek lesz. Mindenszentek ünnepe miatt kivételesen egy nappal előbb, csütörtökön látogatom a betegeket és az időseket.

- November 1-jén (péntek) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban vasárnapi miserendet tartunk. A 8 órakor kezdődő szentmise alapítványi misénk: †dr. Hetény János atya (6. évf.) lelki üdvéért.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra kivételesen november 13-án, szerdán lesz.

- November 1-jén (péntek) 19 órakor, a Bencés templomban hangversenyt ad a 190 éves Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

- November 2-án (szombat), halottak napján 16 és 18 órakor lesznek szentmisék templomunkban. A 18 órakor kezdődő szentmisében elhunytjainkért imádkozunk, és a szentmise után elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály temető ravatalozójában szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért, szerzetesekért és szerzetesnőkért.

- Felekezetközi dicsőítést tartanak, november 2-án (szombat) 16 órától, a Metodista gyülekezet termében (Sopron, Wesselényi u. 24.).

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én és 10-én (kedd és vasárnap) lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- November 6-án (szerda) a Lőveri Esték keretében „A kő marad” címmel előadóest lesz templomunkban Vass Albert műveiből. A belépés díjtalan. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- November 10-én (vasárnap), 18 órakor a Lőveri Esték keretében „A gamba lelke” címmel – a német viola da gamba a barokk zenei hagyatékában mottóval – hangverseny lesz templomunkban. Az est szólistái: Pavel Serbin (viola da gamba, barokk cselló), Julia Mikkonen (alt), Marics István (orgona). A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk! A részletes program a hirdetőtáblán és honlapunkon is olvasható.

- Tisztelettel jelzem, hogy plébániánk irodája november 1-jén (péntek) zárva tart.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: egyházközségi hozzájárulás befizetése.



Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben