Évközi 21. vasárnap

2019. augusztus 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. augusztus 25.
 
- Hálásan köszönöm mindazok segítségét, akik kivették részüket a Nyárbúcsúztató Családi Nap szervezésében és lebonyolításában: köszönöm a sátor állítást, az előkészítő munkálatokat, a sütemény- és ital felajánlásokat, a szendvics készítést és a szorgos helytállást. Külön köszönetemet fejezem ki a Határok Nélkül Alapítvány és a Corvinus Étterem vezetőinek és munkatársainak, valamint a senior házas csoport tagjainak!

- Csütörtökön (augusztus 29.), 18 órakor ünnepi szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szent János templomban, melyre szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat. Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise.

- Pénteken (augusztus 30.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (augusztus 31.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Ökumenikus dicsőítés lesz szeptember 7-én (szombat) 16 órától a Szent Imre templomban.

- Szeptember 9-én (hétfő) 18 órakor Boldog Eppinger Mária Alfonza nővér boldoggá avatásának első évfordulóján ünnepi hálaadó szentmise lesz a Táncsics utcai Jézus Szíve templomban.

- Vasárnaponként a Hetény teremben: szentmisék előjegyeztetése, egyházközségi hozzájárulás befizetése.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben