Évközi 21. vasárnap

2019. augusztus 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. augusztus 25.
 
- Hálásan köszönöm mindazok segítségét, akik kivették részüket a Nyárbúcsúztató Családi Nap szervezésében és lebonyolításában: köszönöm a sátor állítást, az előkészítő munkálatokat, a sütemény- és ital felajánlásokat, a szendvics készítést és a szorgos helytállást. Külön köszönetemet fejezem ki a Határok Nélkül Alapítvány és a Corvinus Étterem vezetőinek és munkatársainak, valamint a senior házas csoport tagjainak!

- Csütörtökön (augusztus 29.), 18 órakor ünnepi szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szent János templomban, melyre szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat. Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise.

- Pénteken (augusztus 30.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (augusztus 31.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Ökumenikus dicsőítés lesz szeptember 7-én (szombat) 16 órától a Szent Imre templomban.

- Szeptember 9-én (hétfő) 18 órakor Boldog Eppinger Mária Alfonza nővér boldoggá avatásának első évfordulóján ünnepi hálaadó szentmise lesz a Táncsics utcai Jézus Szíve templomban.

- Vasárnaponként a Hetény teremben: szentmisék előjegyeztetése, egyházközségi hozzájárulás befizetése.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben