Évközi 20. vasárnap

2019. augusztus 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. augusztus 18.
 
- Augusztus 20-án (kedd), Szt. István király ünnepén vasárnapi miserend lesz templomunkban.

- Augusztus 24-én (szombat) – a Lőveri Esték programsorozat keretében – plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom-parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban.

- Plébániánk irodája augusztus 12-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.
 
- Plébániánk Karitász Csoportja ismét adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az elmúlt évben 175.830 Ft. és 60 € adománnyal tudtuk segíteni plébániánk diákjait és családjait a tanév elején. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el augusztus 25-ig.
 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: szentmisék előjegyeztetése, egyházközségi hozzájárulás befizetése.


Vissza...

2024. március 15.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Hétfőn, kedden és szerdán (március 18-20.) közös városi NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT lesz a Szent György templomban. Mindhárom napon 16:30 órától gyóntatás lesz, 18 órakor kezdődnek a szentmisék.
Bővebben
2024. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
A lelkigyakorlat és a városi keresztút miatt csütörtökön és szombaton lesznek szentmisék templomunkban; a szentmisék előtt gyóntatás lesz.
Bővebben
2024. március 15.
Olvasmány
„Istenem, kérlek téged, teremts bennem tiszta szívet.” (Zsolt 50)
Bővebben