Úrnapja

2019. június 21.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 23.
 
- Gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik könyörgéseinket és imaszándékainkat, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozba gyűjtjük a mai napon.
 
- Hétfőn (június 24.) a Keresztelő Szent János templom búcsúja lesz. A 18 órás ünnepi szentmise főcelebránsa Varga Gábor újmisés atya.
 
- Pénteken (június 28.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
 
- Jövő vasárnap (június 30.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.
 
- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör június és július hónapokban szünetel. Augusztus 31-én folytatódik.
 
- Július 6-án (szombat) 14 órakor indul a város-felajánlás rózsafüzér imádsággal az Erzsébet-kerttől, 15 órakor szentmise lesz a kertvárosi Kármel-hegyi Boldogasszony templomban.
 
- Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.
 
- Előre jelzem, hogy plébániánk irodája július 8-19-ig zárva tart.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben