Húsvét 4. vasárnapja

2019. május 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. május 12.
 
- Ma Jó Pásztor vasárnapja van; papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés támogatására, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk.
 
- Szombaton (május 18.), 9 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, utána elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek után hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.
 
- Jövő vasárnap (május 19.) is elsőáldozás lesz templomunkban. Ezért vasárnap két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk értük!
 
- Május 16-án (csütörtök) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Szerdán (előeste – május 15.) és csütörtökön (május 16.) is 18:00 órakor kezdődnek az ünnepi szentmisék a kápolnában. A búcsú napján (csütörtök) az ünnepi szentbeszédet Tamás Zoltán, a Veszprémi Főegyházmegye diakónusa mondja. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket búcsúünnepünkre! Csütörtökön, búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket. A süteményeket csütörtökön a szentmise előtt fogadjuk a kápolnánál.
 
- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-ról. Kérjük, abban az esetben tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Másik 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08)! Köszönjük felajánlásaikat!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben