Évközi 23. vasárnap

2018. szeptember 7.

HIRDETÉSEK

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat még a mai napon a bejáratnál elhelyezett perselyben gyűjtjük.

- Szeptember 13-án (csütörtök) plébániai zarándoklatot szervezünk a homokkomáromi kegytemplomba. Jelentkezni a sekrestyében és hivatali időben a plébánia irodájában lehet. Részvételi díj: 5.000 Ft./fő. Jelentkezni még ma a sekrestyében lehet. Indulás 11:00 órakor a Hunyadi és Mikoviny utca kereszteződéséből, várható érkezés: kb. 23:00 óra.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 16-án, jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom a családokat és a tanárokat, hitoktatókat.

- Ugyancsak jövő vasárnap (szeptember 16.), a 11:00 órás szentmisében a szentendrei kórus énekel.

- A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve meghirdetem a plébániánk alapítójáról elnevezett Apor Vilmos Liturgikus Kör-t, melynek keretében elsősorban felnőttek, ministránsok, kántorok, sekrestyések valamint minden érdeklődő számára liturgikus továbbképzést tartok a szentmiséről és az Eucharisztia misén kívüli tiszteletéről minden hónap utolsó szombatján, az esti szentmise után, a plébánia Hetény termében. Az első időpont: szeptember 29., 19:00 óra.

- Szeptember 17-én (hétfő) lesz a villa sori Nepomuki Szt. János kápolna felszentelési évfordulója. Ezen a napon 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmise lesz a kápolnában. Tisztelettel kérjük a háziasszonyok segítségét: hogy a jelenlevőket megvendégelhessük a kápolna kertjében, édes és sós süteményeket kérünk a kedves Testvérektől.

- Templomunkban a mocorgók szentmiséje szeptember 15-én, szombaton kezdődik, melyre szeretettel hívjuk és várjuk főként a kisgyermekes családokat!

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben