Évközi 22. vasárnap

2018. augusztus 31.

HIRDETÉSEK

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Ugyancsak pénteken, az esti szentmise után kezdődik a Bibliaóra a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket.

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a bejáratnál elhelyezett perselyben gyűjtjük.

- Szeptember 9-én Strasbourgban boldoggá avatják az Isteni Megváltóról Nevezett Nővérek (szürkék) rendalapítóját, Eppinger Mária Alfonza nővért. A soproni Jézus Szíve Templomban szeptember 1-9-ig imakilencedre várják a kedves Híveket. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Szeptember 13-án (csütörtök) plébániai zarándoklatot szervezünk a homokkomáromi kegytemplomba. Jelentkezni a sekrestyében és hivatali időben a plébánia irodájában lehet. Részvételi díj: 5.000 Ft./fő. Jelentkezési határidő: szeptember 9. Indulás 11:00 órakor a Hunyadi és Mikoviny utca kereszteződéséből.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 16-án, a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom a családokat és a tanárokat, hitoktatókat.

- A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve meghirdetem a plébániánk alapítójáról elnevezett Apor Vilmos Liturgikus Kör-t, melynek keretében elsősorban felnőttek, ministránsok, kántorok, sekrestyések valamint minden érdeklődő számára liturgikus továbbképzést tartok a szentmiséről és az Eucharisztia misén kívüli tiszteletéről minden hónap utolsó szombatján, az esti szentmise után, a plébánia Hetény termében. Az első időpont: szeptember 29., 19:00 óra.

- Jelezzük, hogy plébániánk irodája szeptember 3-án és 4-én (hétfőn és kedden) zárva tart.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben