Évközi 19. vasárnap

2018. augusztus 9.

HIRDETÉSEK

- Augusztus 15-én (szerda) Szűz Mária mennybevételének parancsolt főünnepe lesz. Az ünnep előestéjén (kedd) is lesz szentmise itt, a templomban, 18 órakor. Az ünnepre való tekintettel a szerdai szentmise is – kivételesen – itt, a templomban lesz.


- Augusztus 15-én lesz a Bencés templom búcsúja. Az ünnepi szentmise 16 órakor kezdődik. Szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat.

- Plébániánk Karitász Csoportja ismét adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el. Az elmúlt évben 154.220 Ft. adomány gyűlt össze, melyből 18 gyermek beiskolázásához tudott plébániánk támogatást nyújtani. Ismételten kérjük a kedves Testvérek támogatását, melyet a kihelyezett perselybe dobhatunk.

- Jelezzük, hogy plébániánk irodája augusztus 13-án és 14-én (hétfőn és kedden) zárva tart.

- A szentmise után az irodában lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben