Évközi 13. vasárnap

2018. június 29.

HIRDETÉSEK

- A mai perselyadományunkkal (Péter-fillér gyűjtés) az Egyház központi hatóságai munkáját támogattuk. Köszönjük az adományokat!

- Bindes Ferenc atya pappá szentelésének 60. évfordulója alkalmából ma, 17:00 és 19:30 órakor gyémántmisét mutat be a Szent György templomban. Szeretettel várnak mindenkit.

- A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Szeptember 1-jén 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A szentmise után az irodában lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- Jelezzük, hogy plébániánk irodája július 2-6-ig és július 23-25 zárva tart.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben