Úrnapja

2018. június 1.

HIRDETÉSEK

- Úrnapja van: „teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki templomon belül vagy azon kívül végzett szentséges körmeneten, elsősorban az úrnapi körmeneten áhítattal részt vesz.” „Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki Jézus Szentséges Szívének ünnepén, június 8-án nyilvánosan elimádkozza az Urunk Jézus! Az emberi nem Megváltója… kezdetű engesztelő imádságot.”

- Az idei tanév utolsó mocorgók szentmiséje június 9-én, jövő szombaton, 16:00 órakor lesz. A Szt. Margit Óvoda ekkor tartja tanév végi Te Deumát.

- Az iskolások részére a tanév végi Te Deumot június 17-én, vasárnap, a 9:30 órai szentmisében tartjuk. Szeretettel hívom és várom a gyerekeket, családjaikat hitoktatóikat és tanáraikat a közös hálaadó szentmisére!

- Június 10-én kerül megrendezésre „Adj örömmel!” felkiáltással Győrben a Böjte Csaba OFM gyermekotthonait támogató szeretetnap. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Június 19-én (kedd) ministránsaink és hittanosaink részére egész napos kirándulást szervez plébániánk Celldömölkre és a Ság hegyre. Indulás 8:10-kor, érkezés 19:50-kor. Plébános atya szívesen ad felvilágosítást a részletekről. Részvételi díj: 3.500 Ft./fő (útiköltség, belépők).

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben