Urunk Mennybemenetele

2018. május 11.

HIRDETÉSEK

- Május 16-án (szerda) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Ezen a napon 18:00 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, melynek főcelebránsa és szónoka: Bodorkós Imre jánosházi plébános atya lesz. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket!

- Május 17-én, csütörtökön 18:30 órakor végzik szentgyónásukat leendő bérmálkozóink, valamint bérmálkozási próbát tartunk itt, a templomban. A fiatalok után hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.

- Május 19-én, szombaton, a 10:00 órakor kezdődő szentmise keretében bérmálkozás lesz templomunkban. A bérmálás szentségét kiszolgáltatja Németh József c. apát, plébános, a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda igazgatója. A bérmálkozókat és a bérmaszüleiket 9:30 órára várjuk a plébánia Hetény termébe. Imádkozzunk értük!

- Május 27-én, vasárnap, 19:00 órakor Rákász Gergő koncertorgonista hangversenye lesz templomunkban. Jegyek a helyszínen is vásárolhatók, elővételben pedig az Escort Tourist irodában (Sopron, Templom u. 21.).

- Május 31-én, csütörtökön szentségimádási nap lesz templomunkban, 17:00 órától pedig a hagyományos gyalogos zarándoklatra indulunk Kópházára. Minden testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben