Évközi 4. vasárnap

2018. január 26.

HIRDETÉSEK
- Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Február 2-án, pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Pénteken, az esti szentmise után kezdődik a felnőttek részére hirdetett Bibliaóra a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket.

- Szombaton Szt. Balázs püspök és vértanú ünnepén mindkét szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Ebben az évben is folytatódik városunkban a hajléktalanok és rászorulók részére történő ételosztás. Plébániánk február 3-án lesz házigazdája ennek a jótékonysági rendezvénynek, ahol kb. 110-120 fő rászoruló részére osztunk az elmúlt évekhez hasonlóan meleg ételt. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a bejáratnál elhelyezett állóperselybe tegyék az erre a célra szánt adományaikat, amit előre is hálásan köszönünk!

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- A Hetény teremben lehetőség van hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

- A plébánia irodája február 7-9-ig (szerda-péntek) zárva tart. Február 12-től a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben