Évközi 3. vasárnap

2018. január 19.

HIRDETÉSEK
- Sopronban holnap kezdődik az imahét a keresztények egységéért. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatók. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki a keresztények egységéért tartott imahét néhány imádságos összejövetelén és e hét záró szertartásán részt vesz.

- Az újévtől kezdve minden hónap utolsó péntekjén plébániánk elhunytjaiért és az Altemplomunkban eltemetettekért végezzük a szentmisét. Így január 26-án, pénteken a szentmise értük lesz.

- Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Ebben az évben is folytatódik városunkban a hajléktalanok és rászorulók részére történő ételosztás. Plébániánk február 3-án lesz házigazdája ennek a jótékonysági rendezvénynek, ahol kb. 110-120 fő rászoruló részére osztunk az elmúlt évekhez hasonlóan meleg ételt. Ennek költsége becslésünk alapján kb. 100-120 e. forint körül lesz. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a bejáratnál elhelyezett állóperselybe tegyék az erre a célra szánt adományaikat, amit előre is hálásan köszönünk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják a kedves Hívek. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének és fejlesztésének öröme! Köszönjük a felajánlásokat!

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- Barna Gábor egyetemi tanár szerkesztésében megjelent néhai Hetény János Számvetésem című könyve, mely korlátozott példányszámban 2.500 Ft-os áron a Hetény teremben megvásárolható.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben