Urunk megkeresztelkedése

2018. január 5.

HIRDETÉSEK

- Katekumen testvéreinket szeretettel hívom és várom január 10-én, szerdán 19 órára a plébániára!

- Templomunk búcsúja január 18-án, csütörtökön lesz. A templom védőszentjének az ünnepe főünnep templomunkban. A búcsú előestéjén, szerdán és a búcsú napján, csütörtökön is a szentmise 18 órakor kezdődik, melyre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! A búcsú napján városunk papjai is részt vesznek az ünnepi szentmisénken.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem felkérésre.

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- Püspök atya rendelkezése alapján a 2018-as egyházközségi hozzájárulás a nyugdíjasoknak 3.000 Ft, a keresőknek pedig 5.000 Ft.

- Barna Gábor egyetemi tanár szerkesztésében megjelent néhai Hetény János Számvetésem című könyve, mely korlátozott példányszámban 2.500 Ft-os áron a Hetény teremben megvásárolható.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben