Évközi 28. vasárnap

2017. október 13.

HIRDETÉSEK
 
- Szeptember folyamán gyűjtést tartottunk az iskolás gyermekek támogatásához. A kedves hívek adományából 154.220 Ft gyűlt össze. Hálás szívvel köszönetet mondok mindazoknak, akik támogatták plébániai karitászcsoportunk kezdeményezését! Karitász csoportunk az elkövetkező hetekben adja át a támogatásokat.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a rózsafüzért.

- Október 21-én, jövő szombaton, a 18 órás szentmisén a Pannonischer Singkreis Szent Cecília Énekkar és zenekar, valamint szólisták közreműködésével felhangzik J. Haydn: F-dúrban íródott Missa Brevis-e. Vezényel: Tarcsay Iván. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre az ünnepi szentmisére!

- A jövő vasárnap a missziók javára lesz gyűjtés.

- Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 18.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2017-es évben. Október 25-től 2018. márciusáig pedig itt a plébániatemplomban, a szokott időben.

- A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára ide, a templomba.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben