Szent István király ünnepe

2017. augusztus 18.

HIRDETÉSEK

- Az új tanév elején a Veni Sancte-t szeptember 17-én, a 9:30 órai szentmisében tartjuk. Szeretettel hívom és várom a tanárokat, a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart szeptember vasárnapjain a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el.

- Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, amelyek nyitott szívvel várják érdeklődők és új tagok jelentkezését!

- Templomunk énekkara, a Julianeum Énekkar szeretettel várja új tagok jelentkezését. Ha valaki szeretne a liturgiában közreműködni, vagy szeret énekelni és szereti a jó kedvű társaságot, jöjjön énekkarunkba, szívesen látjuk! A próbák szeptember közepén indulnak: csütörtökönként, 19:00 órától itt, a templomban.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni! Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. Bővebb felvilágosítás plébános atyánál kérhető.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- A plébániánk irodája augusztus 21-25-ig zárva tart.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben