Szentháromság vasárnapja

2017. június 9.

HIRDETÉSEK

- Június 17-én, szombaton 10 órakor papszentelés lesz a győri Bencés templomban, melynek keretében püspök atya áldozópappá szenteli Magyaros László szomódi származású diakónust. Imádkozzunk érte!

- Jövő vasárnap Úrnapja lesz. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét a virághintésben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! Szeretettel fogadunk a kedves Hívektől virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hét folyamán a hittanterembe. Június 17-én, szombaton délután zöldgally-gyűjtéshez várjuk férfiak jelentkezését. Indulás a Haranglábtól 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Június 18-án, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez. Jövő vasárnap (június 18.) templomunkban két szentmise lesz: 8 és 11 órakor!

- Június 27-én (kedd), 7:30 órakor autóbusz indul a Pap rétről Győrbe, a Szent László napi ünnepi szentmisére. Jelentkezni a Szt. György Plébánián lehet június 19-ig; részvételi díj: 2.000 Ft /fő.

- Június 29-én buszos zarándoklatot és lelki napot szervezünk Mariazellbe. Zarándoklatunk a Mária-kegyhelyen bemutatott ünnepi szentmisében egyesül plébániánk gyalogos zarándoklatával, akik szintén ezen a napon, az esti órákban érkeznek meg Mariazellbe. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában, valamint itt, a sekrestyében lehet június 16-ig.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben