Húsvét 6. vasárnap

2017. május 19.

HIRDETÉSEK

- A hétköznapi és a szombat esti szentmisék előtt negyed órával Májusi litániát végzünk.

- Ma van a Tömegtájékoztatás világnapja. Imádkozzunk a tömegtájékoztatásban dolgozókért!

- Május 23-án, kedden plébániánk alapítója, Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú ünnepén este 6 órakor ünnepi szentmisét tartunk, melynek keretében az Apor-ereklyét nyújtjuk tiszteletadásra a kedves Híveknek. Kérjük közösen vértanú püspökünk közbenjárását!

- Május 31-én a hagyományos gyalogos kópházi zarándoklatunkat tartjuk, melyre szeretettel hívjunk és várjunk a kedves Testvéreket. Részleteket a faliújságon olvashatnak. Várjuk azok jelentkezését, akik visszafelé tudnának személyszállítást vállalni saját gépkocsijukkal; kérjük iratkozzanak fel a sekrestyében.

- Június 29-én buszos zarándoklatot és lelki napot szervezünk Mariazellbe. Zarándoklatunk a Mária-kegyhelyen bemutatott ünnepi szentmisében egyesül plébániánk gyalogos zarándoklatával, akik szintén ezen a napon, az esti órákban érkeznek meg Mariazellbe. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában, valamint itt, a sekrestyében lehet június 16-ig.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben