Virágvasárnap

2017. április 7.

HIRDETÉSEK

- Örömmel jelzem a kedves Testvéreknek, hogy a szent háromnapot és a Húsvétot velünk együtt ünnepli dr. Pápai Lajos püspök úr. Szeretettel hívom tehát a kedves Híveket, ünnepeljük közösen hitünk nagy misztériumait az apostolutód vezetésével! A nagyheti szertartások rendje olvasható a hirdetőtáblán. A ministránsok szolgálatára kifejezetten számítok a nagyhét és Húsvét ünnepe során.

- Nagyböjti lelkigyakorlatos beszédsorozatra hívnak bennünket a Domonkos Templomba a holnapi naptól. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- Veres András püspök atya elrendelte, hogy nagypénteken a szertartás 15:00 órakor kezdődjön, így a keresztúti ájtatosságot előtte, 14:30 órakor kezdjük.

- A Szent Margit plébánia zarándokközössége szeretettel hív mindenkit az immár hagyománnyá vált mariazelli gyalogos zarándoklatra, mely 2017. június 26-30. között kerül megrendezésre. Jelentkezési határidő: 2017. április 30. A jelentkezés elérhetőségei a kihelyezett plakáton találhatók.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy plébániánk irodája nagycsütörtöktől húsvét keddig (április 13-18-ig) zárva tart.

Szeretettel hívom és várom a kedves Testvéreket: Az év legszentebb hetére Isten bőséges áldását kívánom!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben