Évközi 5. vasarnap

2017. február 3.

HIRDETÉSEK

- Február 6-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Pénteken egész napos szentségimádásunk lesz. Reggel 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, délután 3 órakor vezetett szentóra, 5 órakor rózsafüzér és Lorettói litánia, az esti szentmise előtt szentségeltétel, majd este 6 órakor szentmisével zárjuk a napot.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra február 10-én, pénteken 18:30 órakor kezdődik a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket! :-)

- A Szent Margit bál február 25-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Asztalt foglalni a helyszínen vagy 99/505-035 telefonszámon lehet.

- A Pedagógusok Soproni Művelődési Háza A Mindszenty-per – Az utolsó magyar hercegprímás a bíróság előtt címmel előadást szervez a Petőfi tér 3. sz. alatti épületében február 8-án, szerdán este 6 órakor. Az előadó: dr. Soós István; a belépés díjtalan. Szeretettel várják az érdeklődőket.

- Február 9-én 8 órától a Szent Orsolya Iskolába várják nyílt napra a leendő első osztályosokat, illetve február 23-án, március 9-én és 23-án 16 órától iskolanyitogató foglalkozásra.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy ismét lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az újság előfizetéseket rendezni.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben