Szűz Mária, Isten anyja

2016. december 30.

HIRDETÉSEK

- Január 6-án Vízkereszt, parancsolt főünnepe lesz. A főünnepre érvényes szentmisék templomunkban január 5-én, csütörtökön, valamint péntek este 18 órakor kezdődnek. A péntek esti szentmisében végezzük a hagyományos vízmegáldást.

- Aki szeretné megáldatni otthonát, kérjük, jelezze szándékát a sekrestyében.

- Január 1-jétől a hétköznapi szentmisék, szerdától péntekig 18 órakor kezdődnek.

- Holnap, január 2-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” hívjuk és várjuk az érdeklődőket!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával szentgyónási lehetőség, valamint imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Január 7-én, szombaton, 11 órakor ministráns próbát tartunk itt, a templomban, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy jövő szombaton, január 7-én, 16 órakor ismét lesz mocorgók szentmiséje.

- A plébánia irodája január 5-ig, csütörtökig zárva tart. Január 6-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket.

- A 2017. évi újság előfizetéseket még lehet rendezni.

- A 2017-es évre lehet szentmiséket előjegyeztetni.

- Felnőttek részére bibliaórát hirdetek minden hónap 2. péntekjén, az esti szentmise után a Hetény teremben. Minden érdeklődőt, aki szeretne a Bibliával közelebbről megismerkedni, szeretettel hívok és várok! Az első időpont január 13., péntek 18:30.

- Templomunk énekkara és szkólája új tagok jelentkezését várja. Jelentkezni Sárdy Barbara és Mayer Eszter karnagyoknál lehet.

Áldott, békés, boldog új esztendőt egyházközségünk családjainak és minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben