Advent 4. vasárnapja

2016. december 16.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén az altemplom befejezésére adományozhatnak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Köszönjük a Ministránsok szolgálatát a negyedik gyertyagyújtásnál! :-)

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a templom előtérben a mai naptól osztjuk a karácsonyi ostyát, a hozzátartozó lelki ajánlással együtt.

- Advent utolsó hetét kezdjük. A roráte szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel várjuk a gyermekeket. Hálás szívvel köszönjük a bőkezű felajánlásokat és a sok önzetlen segítséget!

- Sürgős gyűjtést szervezünk a hajléktalanok részére holnap, hétfőn 15-18 óráig, itt a plébánián a Hetény teremben. Szeretettel kérünk sálat, sapkát, kesztyűt, zoknit, alsóneműt és takarót.

- Kedves Ministránsok és diákok! December 24-én, szombaton 11 órakor ministráns próbát tartunk itt, a templomban a karácsonyi ünnepi szentmisére, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- A karácsonyi bábjáték december 24-én, szenteste 16 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük a szkóla tagjainak az eddigi szolgálatot az orgonás diákmiséken. Örülnénk, ha további énekesek is csatlakoznának. A legközelebbi próbák az éjféli mise előtt háromnegyed órával, ill. december 25-én 3/4 9-kor lesznek.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy tegnap volt a 2016-os év utolsó „mocorgók miséje”. 2017-ben pedig az első szentmiséjük január 7-én, 16 órakor kezdődik.

- A karácsonyi- és az újévi ünnepi miserendet a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- A plébánia irodája december 19-től január 5-ig zárva tartunk. Január 6-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

- A Cursillo közösségek hálaadása lesz a soproni Szent István templomban december 29-én, 10 órakor.

- Betlehemi láng érkezik a soproni vasútállomásra 2016. december 23-án, pénteken 14.38-kor. A Betlehemi lángot templomunkba is elhozzuk, ahonnét a kedves Hívek hazavihetik otthonaikba is.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben