Advent 3. vasárnapja

2016. december 9.

HIRDETÉSEK

- Ma, 18 órakor lesz a Julianeum Énekkar adventi hangversenye, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! :-)

- Az időseket és a betegeket december 15-én, csütörtökön délelőtt gyóntatom és áldoztatom.

- Kedves Ministránsok és diákok! December 17-én, szombaton 11 órakor ministráns próbát tartunk itt, a templomban, amelyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A ministráns a miséző pap legközvetlenebb segítője a liturgiában, ezért mindazok megjelenésére számítunk, akiket érdekel a liturgia és annak szépsége.

- Adventben, a hajnali szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Hálásan köszönjük a Házas csoport szolgálatátt a harmadik alkalomnál; a következő héten pedig a Ministránsaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- A jövő hétvégén az altemplom befejezésére adományozhatnak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Karitász önkénteseket várunk a várkerületi faházba árusításra az adventben szerdáktól vasárnapokig. Jelentkezni lehet a plébánia irodájában hivatali órák alatt.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy december 17-én lesz a 2016-os év utolsó „mocorgók miséje”. 2017-ben pedig az első szentmiséjük január 7-én, 16 órakor kezdődik.

- A Schönstatt Családmozgalom női lelki napot szervez a Szent György Plébánián december 18-án, 15 órától. Témája: „Igazgyöngy rejtőzik benned – fedezd fel!” Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

- Tájékoztatjuk a Kedves Testvéreket, hogy a 2017-es évre már lehet kérni szentmise intenciót, valamint és falinaptárt vásárolni a Hetény teremben. A jövő évi újság előfizetéseket is lehet már rendezni. Kérjük, külön jelezzék holnapig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben