Évközi 31. vasárnap

2016. október 28.

HIRDETÉSEK

- Ma este 6 órakor Püspök Atya látogat el hozzánk. Mindenkit szeretettel várunk!

- Az elmúlt hétvégén a missziók javára 83.375 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket! Jövő vasárnap pedig a helyi Karitász csoport céljaira várjuk az adományokat. Ne feledjük, hogy Árpádházi Szent Erzsébetnek, a magyar Karitász védőszentjének hónapjában külön is gondolnunk kell a szegényekre, a rászoruló embertársainkra :-)

- Kedden, Mindenszentek ünnepén vasárnapi miserend szerint várjuk a kedves Híveket, délelőtt 8; 9:30 és 11 órakor kezdődnek a szentmisék.

- Szerdán, Halottak napján reggel 7-kor és este 17:45-kor lesznek szentmisék templomunkban, különösen is imádkozzunk elhunyt testvéreinkért, hozzátartozóinkért!

A BÚCSÚNYERÉSRŐL: Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a meghaltakért, november 1-8-ig mindennap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára. Az év többi napján részleges búcsút lehet nyerni a temető meglátogatásakor. Akik halottak napján (vagyis az azt megelőző nap delétől a halottak napját követő éjfélig) meglátogatnak egy templomot vagy nyilvános kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel. A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet kell imádkozni. Ez a búcsú elnyerhető a megelőző vagy következő vasárnapon és Mindenszentek ünnepén is.

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Szombaton, november 5-én már mindkét szentmise a Szent Margit templomban lesz.

- A plébánia irodája október 31 – november 4-ig zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Böjte Csaba testvér Sopronba érkezik november 8-án, kedden. Soproni programainak részleteiről a faliújságon olvashatnak!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben