Évközi 27. vasárnap

2016. szeptember 30.

HIRDETÉSEK

- Ma az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, egyházközségünkben élő fűtési és egyéb anyagi gondokkal küzdő testvéreink életkörülményeinek javításához nyújthatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Pénteken, a hónap első péntekén, Rózsafüzér Királynője ünnepén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk ma, este 7 órakor folytatódik rögtön a szentmise után Szeles Péter orgonaművész koncertjével. A műsor Bach, Händel, Franck, Vierne műveiből ad ízelítőt. Jövő vasárnap pedig Altorjay Kinga énekművész koncertjét hallhatjuk, Bach, Händel, Mozart, Saint-Saens és Gerencsér Miklós műveiből. Mindenkit szeretettel várunk!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben