Évközi 26. vasárnap

2016. szeptember 23.

HIRDETÉSEK

- Ma Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Az elmúlt hétvégén az altemplom-építkezés továbbfolytatására 128.430 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket :-) Jövő vasárnap pedig az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, egyházközségünkben élő fűtési és egyéb anyagi gondokkal küzdő testvéreink életkörülményeinek javításához nyújthatunk segítséget. Varga János verbita szerzetes nem ma, hanem csak szombaton este tud jönni hozzánk, ezért 18 órakor a Szent Margit templomban is lesz missziós szentmise.

- A Szent Mihály-templom búcsúnapja szeptember 29-én, csütörtökön lesz. Este 6 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a város papjaival. Szeretettel hívnak és várnak bennünket! Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk október 2-án, vasárnap este 7 órakor folytatódik a szentmise után Szeles Péter orgonaművész koncertjével. A műsor Bach, Händel, Franck, Vierne műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben