Évközi 16. vasárnap

2016. július 15.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük a kedves Híveknek, a krakkói ifjúsági világtalálkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatásához szánt 61.210 Ft adományt. Isten fizesse meg! Jövő hétvégén, a szokottnál egy héttel később pedig a templomépítés, -szépítés további munkálataira gyűjtünk.

- Július 22-én, pénteken ismét búcsút járunk, a bánfalvi Mária Magdolna templom ünnepén. A búcsúi szentmise este 6 órakor kezdődik Bánfalván a kistemplomban. Plébániánk haranglábjától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Természetesen ezen az estén templomunkban is lesz szentmise 17:45-kor :-)

- Július 30-án, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Kismarton, Nagymarton és Fraknó vidékére, Szent Márton tiszteletére. Az utazás költsége 3.800 Ft. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Még mindig lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!
 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben