Szentháromság vasárnapja

2016. május 20.

HIRDETÉSEK

- A Jó Isten iránt érzett kimondhatatlan hálával szívünkben szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik hozzájárultak az elsőáldozások, a bérmálás és a pünkösdhétfői egyházközségi családi napunk előkészületeihez, szervezéséhez és lebonyolításához :-)

- Jövő vasárnap lesz csodaszép katolikus ünnepünk, Úrnapja. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét virághintésre. Kis kosarakat is hozzanak magukkal! Szeretettel fogadunk virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hét folyamán a hittanterembe. Május 28-án, szombaton délelőtt 9-től a plébániánk udvarának tavaszi takarításához hívjuk a lelkes jelentkezőket, délután pedig zöldgally-gyűjtéshez várjuk férfiak részvételét. Indulás a Haranglábtól 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Május 29-én, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez.

- Május 31-én, kedden lesz templomunk szentségimádási napja. A nap végén, 18:30-kor indulunk gyalogosan: immár hagyományos módon elzarándokolunk a kópházi Fekete Madonnához. Részletekről a hirdetőtáblán és honlapunkon olvashatnak.

- Június 11-én, szombaton kerül megrendezésre városunkban a Templomok éjszakája rendezvény-sorozat, melyhez plébániánk is csatlakozott mindkét templomunkkal.

- Templomunk Madonna képe alkotójának és adományozójának, a Munkácsy díjas Hertay Mária festő- és grafikus művésznek válogatott műveiből kiállítás nyílt a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Munkácsy termében, június 5-ig, hétfő kivételével naponta 10-18 óráig. Szeretettel ajánljuk a kedves Testvéreknek a kiállítás megtekintését!

- A plébánia irodája e hét csütörtökén, május 26-án zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben