Urunk megkeresztelkedése

2016. január 8.

HIRDETÉSEK

- Ma van az elvándorlók és menekültek világnapja. Imádkozzunk értük, Európáért és Hazánkért!

- Templomunk háromnapos búcsúja az idén már január 16-án, szombaton az újkéri és sopronhorpácsi hívek zarándoklatával megkezdődik. Délelőtt 10 órakor énekelt zsolozsma, majd 11 órakor szentmise, Kovács Pál plébános homíliájával. Január 17-én, vasárnap a 11 órás ünnepi szentmisét Mons. Németh László atya, a Győri Egyházmegye általános püspöki helynöke mutatja be. 18-án, hétfőn este 6 órakor pedig a soproni atyákkal és a hívekkel együtt ünnepelhetünk szentmise keretében, melynek ünnepi szónoka Barna Máté atya. Szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 14-én, csütörtökön és 15-én, pénteken reggel 8 órától 14 óráig lehet átadni a plébánián.

- Január 18-23-ig tart a soproni ökumenikus imahét, minden este 17 órai kezdettel. Templomunkban 20-án, szerdán Igét hirdet Dr. Vladár Gábor református lelkész.

- A Győri Hittudományi Főiskola 2016. január 16-án, szombaton 9 órától nyílt napot tart. Szeretettel várják a hittanár és hitoktató szak iránt érdeklődőket.

- Szent Margit bál az idén január 30-án, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel a templomépítésünk utómunkálatait támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 10.
Urunk mennybemenetele
Az idei évben plébániánk is csatlakozik az Orgonák éjszakája rendezvényhez. Jövő szombaton (május 18.), 19 órakor megszólal a hangszerek királynője templomunkban is. Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!
Bővebben
2024. május 10.
Templomunk liturgikus rendje
Csütörtökön (május 16.) lesz Nepomuki Szent János ünnepe, a Villa sori kápolna búcsúnapja. Templomunkban szerdán és csütörtökön nem lesz szentmise!
Bővebben
2024. május 10.
Olvasmány
„Ujjongás közt ment föl Isten, az Úr égbe emelkedett harsonaszóval.” (Zsolt 46)
Bővebben