Évközi 19. vasárnap

2015. augusztus 7.

HIRDETÉSEK

- Augusztus 11-én, kedden ministráns-találkozó lesz Csepregen. Téma: „Kik a szerzetesek?”

- Augusztus 14-én búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Nagyboldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise a Bencés (Kecske) templomban délután 5 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia Haranglábjától délután 4-kor indulunk gyalogosan. Ezen a napon templomunkban nem lesz lelki program, szokott havi szentségimádási napunk pedig egy héttel később augusztus 21-én, pénteken lesz.

- Ugyancsak ezen a pénteken szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van, illetve igény szerint megáll a 84-es út buszmegállóiban is. Jelentkezni augusztus 13-ig, csütörtök estig lehet.

- Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony főünnepén délelőtt az ünnepi, vasárnapi szentmisék rendje lesz érvényben templomunkban.

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk mielőbb elkezdeni az altemplom építési munkálatait. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben