Évközi 15. vasárnap

2015. július 10.

HIRDETÉSEK

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármel-hegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia Haranglábjától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Templomunkban ezen a napon nem lesz semmilyen lelki program.

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk mielőbb elkezdeni az altemplom építési munkálatait. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és
alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben