Húsvét 4. vasárnapja

2015. április 24.

- Ma, Jó Pásztor vasárnapján papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk és gyűjtünk a papnevelés céljaira. Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- A héten elsőpéntek, a nap folyamán a betegeket látogatom. Szeretettel várunk mindenkit májusban, a Szűzanya hónapjában a szentmisék előtt rózsafüzérre, lorettói litániára!

- Május 1-jén, pénteken és 4-én, hétfőn a plébániai iroda zárva tart. Szerdától a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket!

- 2015. június 22-26 között hagyományos gyalogos zarándoklatot szervezünk Máriacell-be. Április 30-ig lehet még jelentkezni. Részleteket a faliújságon olvashatnak!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!
 
Jó Pásztor vasárnapján a lelkipásztor atyai szeretetével imádkozom egyházközségünk minden tagjáért: Bognár István plébános


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben