Évközi 29. vasárnap

2024. október 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. október 20.

- Ma a missziók javára gyűjtünk.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér.

- A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 23.) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után rövid megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör jövő szombaton (október 26.) kivételesen elmarad.

- A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki november 1-től 8-ig temetőt látogat, s legalább lélekben imádkozik az elhunytakért (ez mind a nyolc napon elnyerhető), továbbá az, aki Halottak napján (november 2.), vagy a megelőző és azt követő vasárnapon (október 27. és november 3.) vagy Mindenszentek napján templomot vagy kápolnát meglátogat, s ott egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet imádkozik. Éljünk ezzel a lehetőséggel, segítsük elő elhunyt szeretteink üdvösségre jutását!

- 9. évfolyamos tanulók jelentkezését várom bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. a plébánián lehet november 1-ig (az adatlapok átvehetők a sekrestyében).

- 2025-ös egy lapos falinaptár 150 Ft-os áron kapható a sekrestyében.

- Plébániánk irodája október 23-án, szerdán zárva tart.

- Befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 



Vissza...

2024. október 18.
Évközi 29. vasárnap
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör jövő szombaton (október 26.) kivételesen elmarad.
Bővebben
2024. október 18.
Templomunk liturgikus rendje
A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 23.) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.
Bővebben
2024. október 18.
Olvasmány
„Kegyes szemed legyen rajtunk, tebenned van bizodalmunk.” (Zsolt 32)
Bővebben