Évközi 23. vasárnap

2024. szeptember 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. szeptember 8.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Jövő szombaton (szeptember 14.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje, melyre szeretettel hívjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- Szeptember 17-én, (kedd), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, amely a kápolnában főünnep (kis búcsú). Jövő kedden, 18 órakor ünnepi szentmisét mutatunk be a kápolnában.

- Szíves tájékoztatásként jelzem, hogy plébániánk az idei évben is indult a „Virágos Sopronért Környezetszépítő verseny”-en, ahol az intézmény kategóriában ismét I. helyezést értünk el. Sokan jelezték az elmúlt évek során, hogy öröm bejönni a templomkertbe, mert a zöld és virágos látvány magával ragadó. Hálásan köszönöm kertünk gondozóinak (Ignácz Miklósné Zsuzsának és Seregély Olivérnek) az áldozatos, a valóban látványos és szép eredményeket felmutató munkájukat!

- Szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.
Bővebben
2024. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Kedden (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, 18 órakor ünnepi szentmisét mutatunk be a kápolnában. Szeretettel hívom a kedves híveket!
Bővebben
2024. szeptember 13.
Olvasmány
„Az Úr színe előtt járok, az élők földjén.” (Zsolt 114)
Bővebben