Évközi 12. vasárnap

2024. június 21.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. június 23.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Hétfőn (június 24.), 18 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János templom búcsúja lesz, ezért templomunkban nem lesz szentmise.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Szombaton (június 29.), 10 órakor búcsúi szentmise lesz a harkai Szent Péter és Szent Pál templomban, melyben Németh Antal atya gyémántmiséjét is ünnepeljük, melyre már most szeretettel hívom a kedves híveket! A harkai templomban ezen a napon teljes búcsú nyerhető.

- Jövő vasárnap (június 30.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.

- Gyalogos zarándoklat indul plébániánkról Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik ima kéréseinket, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk jövő vasárnapig (június 30.).

- Plébániánk irodája június 25-ig (kedd) zárva tart.

- A szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás, illetve már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben.



Vissza...

2024. október 11.
Évközi 28. vasárnap
Jövő szombaton (október 19.) szeretettel hívom és várom a ministránsainkat a 16 órás szentmisére, és utána filmvetítésre valamint kötetlen találkozásra a Hetény terembe!
Bővebben
2024. október 11.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, illetve a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér.
Bővebben
2024. október 11.
Olvasmány
„Áraszd ránk irgalmadat, Urunk, hogy mindenkor ujjongjunk.” (Zsolt 89)
Bővebben