Évközi 12. vasárnap

2024. június 21.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. június 23.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Hétfőn (június 24.), 18 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János templom búcsúja lesz, ezért templomunkban nem lesz szentmise.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Szombaton (június 29.), 10 órakor búcsúi szentmise lesz a harkai Szent Péter és Szent Pál templomban, melyben Németh Antal atya gyémántmiséjét is ünnepeljük, melyre már most szeretettel hívom a kedves híveket! A harkai templomban ezen a napon teljes búcsú nyerhető.

- Jövő vasárnap (június 30.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.

- Gyalogos zarándoklat indul plébániánkról Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik ima kéréseinket, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk jövő vasárnapig (június 30.).

- Plébániánk irodája június 25-ig (kedd) zárva tart.

- A szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás, illetve már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben.Vissza...

2024. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Hétfőn (július 22.), 18 órakor a sopronbánfalvai Szent Mária Magdolna templom búcsúja lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Németh Attila atya szeretettel vár mindenkit a búcsúra.
Bővebben
2024. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. július 19.
Olvasmány
„Az Úr nékem pásztorom, ínséget nem kell látnom.” (Zsolt 22)
Bővebben