Szentháromság vasárnapja

2024. május 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. május 26.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Pénteken (máj. 31.), 16:30-kor indulunk Kópházára, a kegytemplomhoz. Szeretettel hívom plébániánk valamennyi tagját, különösen is a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek a kegytemplomhoz! Kb. 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, a szentmise 20 órakor. Templomunkban nem lesz szentmise!

- Jövő szombaton (június 1.), a 18 órai szentmise után tartjuk a templom előtti téren az úrnapi körmenetet. Szeretettel hívom ministránsainkat és a kislányokat, különösen is az elsőáldozókat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves Hívektől virágszirmokat (hittanterem). Szombaton, 9 órakor férfiak segítségét kérjük zöldgally gyűjtéshez. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. A templom téren 10:30 órai kezdettel férfiak, 16 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéséhez, és majd a körmenet után a sátrak elbontásához. Úrnapján (vasárnap) csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor.

- Szentatyánk, Ferenc pápa meghirdette a Gyermekek Világnapját. Június 8-án, (szombat) délután a győri Apor Vilmos Iskolaközpontban Egyházmegyei Gyermeknapra várják a családokat színes programokkal.

- Az idei tanév utolsó mocorgók szentmiséje jövő szombaton (június 1.) lesz. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2024. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Hétfőn (július 22.), 18 órakor a sopronbánfalvai Szent Mária Magdolna templom búcsúja lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Németh Attila atya szeretettel vár mindenkit a búcsúra.
Bővebben
2024. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. július 19.
Olvasmány
„Az Úr nékem pásztorom, ínséget nem kell látnom.” (Zsolt 22)
Bővebben