Szentháromság vasárnapja

2024. május 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. május 26.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Pénteken (máj. 31.), 16:30-kor indulunk Kópházára, a kegytemplomhoz. Szeretettel hívom plébániánk valamennyi tagját, különösen is a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek a kegytemplomhoz! Kb. 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, a szentmise 20 órakor. Templomunkban nem lesz szentmise!

- Jövő szombaton (június 1.), a 18 órai szentmise után tartjuk a templom előtti téren az úrnapi körmenetet. Szeretettel hívom ministránsainkat és a kislányokat, különösen is az elsőáldozókat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves Hívektől virágszirmokat (hittanterem). Szombaton, 9 órakor férfiak segítségét kérjük zöldgally gyűjtéshez. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. A templom téren 10:30 órai kezdettel férfiak, 16 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéséhez, és majd a körmenet után a sátrak elbontásához. Úrnapján (vasárnap) csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor.

- Szentatyánk, Ferenc pápa meghirdette a Gyermekek Világnapját. Június 8-án, (szombat) délután a győri Apor Vilmos Iskolaközpontban Egyházmegyei Gyermeknapra várják a családokat színes programokkal.

- Az idei tanév utolsó mocorgók szentmiséje jövő szombaton (június 1.) lesz. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. október 18.
Évközi 29. vasárnap
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör jövő szombaton (október 26.) kivételesen elmarad.
Bővebben
2024. október 18.
Templomunk liturgikus rendje
A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 23.) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.
Bővebben
2024. október 18.
Olvasmány
„Kegyes szemed legyen rajtunk, tebenned van bizodalmunk.” (Zsolt 32)
Bővebben