Húsvét 6. vasárnapja

2024. május 3.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. május 5.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!

- Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.

- A következő elsőáldozás jövő vasárnap (május 12.) és 26-án lesz templomunkban, a 11 órás szentmisékben. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik itt, a templomban.

- Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor a Lőveri Esték programsorozat keretében dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- A bérmálás Pünkösdhétfőn (május 20.), 10 órakor lesz a Szent Mihály templomban. A bérmálási próba május 17-én pénteken, 19 órakor lesz a Szent Mihály templomban.

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat, ha személyi jövedelemadójuk bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011). Adója második 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük felajánlásukat!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 



Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben