Húsvét 4. vasárnapja

2024. április 19.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. április 21.

- Ma, a Jó Pásztor vasárnapja és könyörgő nap van a papi hivatásokért. Persely adományunkkal a Győri Papnevelő Intézetet támogattuk.

- A következő elsőáldozás május 12-én és 26-án lesz templomunkban, a 11 órás szentmisékben. Az elsőáldozókat 10:30 órára várjuk a plébánia Hetény teremébe. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik itt, a templomban.

- Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Szombaton (április 27. és május 4.) 8:30 órára felkészítő előadásra hívom bérmálkozóinkat a plébánia Hetény termébe. A bérmálás Pünkösdhétfőn (május 20.), 10 órakor lesz a Szent Mihály templomban. A bérmálási próba május 17-én pénteken, 19 órakor lesz szintén a Szent Mihály templomban.

- Jövő szombaton (április 27.), az esti szentmise után folytatódik az Apor Vilmos liturgikus kör a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket! Liturgikus témával foglalkozunk.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről Szilvia szívesen ad felvilágosítást a plébánia irodájában.

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat, ha személyi jövedelemadójuk bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011). Adója második 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük felajánlásukat!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2024. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Hétfőn (július 22.), 18 órakor a sopronbánfalvai Szent Mária Magdolna templom búcsúja lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Németh Attila atya szeretettel vár mindenkit a búcsúra.
Bővebben
2024. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. július 19.
Olvasmány
„Az Úr nékem pásztorom, ínséget nem kell látnom.” (Zsolt 22)
Bővebben