Advent 4. vasárnapja

2023. december 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. december 24.

- Hálával és örömmel a szívemben köszönöm meg a kedves Híveknek, hogy részt vettek a rorate szentmiséken! Örömteli volt számomra is a közös adventi készület. Köszönöm az asszonyoknak, az édesanyáknak és nagymamáknak, az ételeket felajánlóknak, támogatóinknak és segítőinknek a finom és ízletes reggelik elkészítését és feltálalását! Kívánom, hogy az Úr jutalmazza gazdagon áldásának bőségével önzetlenségüket és fáradozásaikat! Külön szeretném kiemelni és megköszönni a gyermekek hajnali áldozatvállalásait: jelentős létszámban vettek részt a rorátékon. Jó volt hallani az ima- és énekhangotokat, és az is örömet jelentett, hogy reggelente megtelt a plébánia gyermekhanggal és kacagással.

- Pásztorjátékunk ma (december 24.), 16 órakor kezdődik itt, a templomban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

- Ma nem tartunk imaórát a békéért.

- Templomunk ünnepi miserendje a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Jövő vasárnap (december 31.) a Szent Család ünnepe lesz. A szombati és a vasárnapi szentmisék végén a családok megáldását végezzük.

- Köszönöm a fenyőfák felajánlását Taschek Mátyás úrnak, valamint a karácsonyi ostya felajánlását Aradi Beáta asszonynak! Köszönöm család-csoportunknak és családtagjaiknak fenyőfánk igényes feldíszítését!

- A szombati, 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 13-án lesz legközelebb.

- Plébániánk Karitász csoportjának élelmiszer-gyűjtő akciója az idei évben is sikeres volt: 343 kg tartós élelmiszer gyűlt össze. Minden felajánlást és segítő szándékot hálás szívvel köszönünk! Köszönöm továbbá Karitász csoportunk tagjainak, hogy az adományok gyűjtését és annak szétosztását lelkiismeretesen elvégezték!

- Plébániánk irodája január 3-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

- A jövő évi újság előfizetést január közepétől lehet rendezni.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben