Szentháromság vasárnapja

2023. június 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. június 4.

- Jézus Szíve ünnepére (június 16.) nagy kilenceddel készülünk. Június hónapban a szentmisék előtt, 1/4 órával a Jézus Szíve litániát imádkozzuk; a világbékét kérjük a Szent Szívtől. Hívom a kedves híveket, csatlakozzanak a közös békeimádsághoz!

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Jövő vasárnap (június 11.) lesz Úrnapja. Mivel Harkán is lesz körmenet, ezért nálunk Úrnapján, jövő vasárnap csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor! Szombaton, a 18 órai szentmise után tartjuk az úrnapi körmenetet. Szeretettel hívom a kislányokat, különösen is a most elsőáldozottakat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves hívektől virágszirmokat (csütörtök-szombat: hittanterem). Szombaton, 9 órára férfiak jelentkezését várjuk zöld-gally gyűjtéshez az úrnapi sátrakhoz. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. A gyülekezés a plébánia udvarán lesz. 10:30 órai kezdettel férfiak, 16 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéséhez, valamint majd, a körmenet után a sátrak elbontásához.

- Csütörtökön, 18 órakor templomunk énekkara, a Julianeum Kórus évadzáró szentmiséje lesz itt, a templomban.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben