Húsvét 6. vasárnapja

2023. május 12.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. május 14.

- A szemináriumi gyűjtés alkalmával a kedves Hívek 51.200 Ft-ot adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Kedden (május 16.) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik, melynek főcelebránsa és szónoka Szabó Bertalan OP atya lesz. A kápolnában aznap teljes búcsú nyerhető. A szentmise után szeretnénk vendégül látni a jelenlévőket, ezért szeretettel kérünk a kedves testvérektől süteményeket.

- Pénteken (május 19.), 19 órakor a Szegedi Tudományegyetem végzős hallgatói adnak komolyzenei hangversenyt a plébánia Hetény termében. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Szombaton (május 20.), 19 órakor a Scarbantiae Sonitus Női kar koncertje lesz templomunkban. A belépés díjtalan.

- Jövő vasárnap (május 21.) szintén elsőáldozás lesz templomunkban, a 11 órakor kezdődő szentmisében. Az elsőáldozókat 10:20 órára várjuk a plébánia Hetény teremébe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Az elsőáldozók gyóntatása jövő szombaton, 9 órakor kezdődik itt, a templomban, utána az elsőáldozási próbát végezzük.

- Jövő vasárnap (május 21.), 16:30 órakor bérmálkozóink próbája lesz a soproni Szent Imre templomban. Kérem őket, hogy pontosan érkezzek, mert a próba után szentmise kezdődik a templomban!

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Tisztelettel kérjük, adója második 1 %-ával támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben