Húsvét 5. vasárnapja

2023. május 5.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. május 7.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Jövő vasárnap (május 14.) és az azt követő vasárnap (május 21.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Mindkét vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik. Az elsőáldozókat 10:20 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Az elsőáldozók gyóntatása jövő szombaton, 8 órakor kezdődik itt, a templomban, utána az elsőáldozási próbát végezzük.

- Május 16-án (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik. A szentmise után szeretnénk vendégül látni a jelenlévőket, ezért szeretettel kérünk a kedves testvérektől süteményeket.

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Adója második 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük támogató felajánlásukat!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2024. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Kedden (július 16.), 18 órakor Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén búcsúi szentmise lesz a sopronbánfalvai hegyi templomban. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokott feltételekkel. Szeretettel várnak mindenkit!
Bővebben
2024. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
Hétfőn templomunkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2024. július 12.
Olvasmány
„Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!” (Zsolt 84)
Bővebben