Húsvét 5. vasárnapja

2023. május 5.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. május 7.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Jövő vasárnap (május 14.) és az azt követő vasárnap (május 21.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Mindkét vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik. Az elsőáldozókat 10:20 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Az elsőáldozók gyóntatása jövő szombaton, 8 órakor kezdődik itt, a templomban, utána az elsőáldozási próbát végezzük.

- Május 16-án (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik. A szentmise után szeretnénk vendégül látni a jelenlévőket, ezért szeretettel kérünk a kedves testvérektől süteményeket.

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Adója második 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük támogató felajánlásukat!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2023. június 2.
Szentháromság vasárnapja
Csütörtökön, 18 órakor templomunk énekkara, a Julianeum Kórus évadzáró szentmiséje lesz itt, a templomban.
Bővebben
2023. június 2.
Templomunk liturgikus rendje
Jövő vasárnap (június 11.) lesz Úrnapja. Mivel Harkán is lesz körmenet, ezért nálunk Úrnapján, jövő vasárnap csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor!
Bővebben
2023. június 2.
Olvasmány
„Dicséretre méltó és magasztos örökkön-örökké.” (Dán 3)
Bővebben