Évközi 25. vasárnap

2014. szeptember 19.

- Az elmúlt hétvégén 90.465 Ft-ot és 10 €-ot adományoztak a kedves Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma „templomépítő” vasárnap az új templomunk építésének befejezéséhez adakozhatnak a kedves Hívek. A 11 órás szentmisét Kovács Pál újkéri plébános mutatja be.

- Szeptember 29-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Október 5-én vasárnap 11 órakor a legszentebb áldozatot Böjte Csaba testvér, dévai árvák atyja mutatja be.

- Október 18-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk Máriavölgybe és Sasvárra, Magyarok Nagyasszonya tiszteletére. Részvételi díj 4.800 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A Szent Mihály-templom búcsúja szeptember 28-án vasárnap fél 10-kor kezdődik, az ünnepi szentmisét az aranymisés Dr. Korzenszky Richárd tihanyi bencés perjel mutatja be.

- A Keresztény Szüreti Bálra invitálunk minden érdeklődőt, mely október 18-án lesz a Solo Restaurant-ban. Asztalfoglalás és vacsorarendelés: Nándorhegyi Szabolcs: 20/5355819 vagy a www.szentimre.sopron.hu oldalon. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben