Évközi 2. vasárnap

2023. január 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. január 15.

- A győri székesegyház felújítása a végéhez közeledik; az idei év szeptember 13-án lesz az újraszentelése. Erre készülve püspök úr zarándoklatra hívja az esperesi kerületek papjait és híveit. A Soproni Esperesi Kerület zarándoklata kedden (január 17.) lesz, melyre autóbuszt indítunk, ami 15 órakor indul a Mikoviny és Hunyadi utca sarkáról. A részvételi díj 3500 Ft./fő. Jelentkezni itt, a sekrestyében lehet még a mai napon.

- Templomunk búcsúja szerdán (január 18.) lesz. Védőszentünk ünnepe főünnep templomunkban. A szentmise 18 órakor kezdődik. A búcsú napján városunk papjai is részt vesznek az ünnepi szentmisénken, melynek főcelebránsa és szónoka Németh Attila bánfalvai plébániai kormányzó atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! Hagyományosan Szent Margit ünnepén adjuk át a plébániánk által adományozott Szent Margit-díjat is, valamint a Szent Margit Alapítvány kuratóriumának elnöke rövid tájékoztatást ad az Alapítvány működéséről és célkitűzéseiről. A szentmise után szeretnénk vendégül látni minden jelenlévőt a Hetény teremben, melyhez a kedves testvérektől szeretettel kérünk sütemény felajánlásokat!

- Az ökumenikus imahét soproni programjai olvashatók a hirdetőtáblán.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A vízkereszt napján megáldott háziáldás matricák a hozzá tartozó imádságokkal 200 Ft-os áron megvásárolhatók a sekrestyében.

- A Hetény teremben vásárolható Karitász falinaptár, szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben