Urunk születése, Karácsony

2022. december 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 25.

- Hálával és örömmel a szívemben köszönöm meg a kedves Híveknek, hogy részt vettek a rorate szentmiséken! Örömteli és rendkívül felemelő volt számomra is a közös adventi készület. Köszönöm az asszonyoknak, az édesanyáknak, az ételeket felajánlóknak és minden segítőnknek a finom és ízletes reggelik elkészítését és feltálalását! Kívánom, hogy az Úr Jézus jutalmazza gazdagon áldásának bőségével önzetlenségüket és fáradozásaikat! Külön szeretném kiemelni a gyermekek hajnali áldozatvállalásait: az elmúlt évekhez képest jelentős létszámban vettek részt a gyerekek a rorátékon. Jó volt hallani az imádságaitokat és a szép énekhangotokat, és az is örömöt jelentett, hogy reggelente megtelt a plébánia gyermekhanggal és kacagással.

- Köszönöm a fenyőfák felajánlását Gyenge Álmos úrnak, valamint a karácsonyi ostya felajánlását Grubits Mátyás úrnak! Köszönöm család-csoportunknak és családtagjaiknak, hogy az elmúlt években megszokott igényességgel végezték a fenyőfa feldíszítését!

- Az ünnepek alatti miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Pénteken (december 30.) a Szent Család ünnepe lesz. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szentmise végén megáldom a családokat.

- Szombaton (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk.

- Január 1-jén Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 9:30 és 11 órakor lesznek szentmisék.

- A „mocorgók szentmiséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája január 4-ig zárva tart, sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben