Urunk születése, Karácsony

2022. december 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 25.

- Hálával és örömmel a szívemben köszönöm meg a kedves Híveknek, hogy részt vettek a rorate szentmiséken! Örömteli és rendkívül felemelő volt számomra is a közös adventi készület. Köszönöm az asszonyoknak, az édesanyáknak, az ételeket felajánlóknak és minden segítőnknek a finom és ízletes reggelik elkészítését és feltálalását! Kívánom, hogy az Úr Jézus jutalmazza gazdagon áldásának bőségével önzetlenségüket és fáradozásaikat! Külön szeretném kiemelni a gyermekek hajnali áldozatvállalásait: az elmúlt évekhez képest jelentős létszámban vettek részt a gyerekek a rorátékon. Jó volt hallani az imádságaitokat és a szép énekhangotokat, és az is örömöt jelentett, hogy reggelente megtelt a plébánia gyermekhanggal és kacagással.

- Köszönöm a fenyőfák felajánlását Gyenge Álmos úrnak, valamint a karácsonyi ostya felajánlását Grubits Mátyás úrnak! Köszönöm család-csoportunknak és családtagjaiknak, hogy az elmúlt években megszokott igényességgel végezték a fenyőfa feldíszítését!

- Az ünnepek alatti miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Pénteken (december 30.) a Szent Család ünnepe lesz. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szentmise végén megáldom a családokat.

- Szombaton (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk.

- Január 1-jén Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 9:30 és 11 órakor lesznek szentmisék.

- A „mocorgók szentmiséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája január 4-ig zárva tart, sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.Vissza...

2023. március 31.
Urunk szenvedésének vasárnapja – Virágvasárnap
A nagyheti szertartások előtt is lesz gyóntatás.
Bővebben
2023. március 31.
Templomunk liturgikus rendje
Szeretettel hívom a kedves Híveket, ünnepeljük közösen dr. Pápai Lajos püspök atyával hitünk nagy misztériumait a nagyhéten és Húsvét ünnepén!
Bővebben
2023. március 31.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben