Advent 3. vasárnapja

2022. december 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 11.

- Plébániánk Karitász csoportjának élelmiszergyűjtő akciója az idei évben is sikeres volt: 222 kg tartós élelmiszer gyűlt össze. Minden felajánlást és segítő szándékot hálás szívvel köszönünk! Köszönöm továbbá Karitász csoportunk tagjainak, hogy az adományok gyűjtését és annak szétosztását lelkiismeretesen elvégezték! A részletes élelmiszer összesítő a hirdetőtáblán olvasható.

- Ma, 18 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására önkéntesek jelentkezését várjuk!

- Az idősek és betegek karácsony előtti gyóntatását és áldoztatását hétfőn (december 12.) végzem. A hozzátartozók még ma jelezhetik a pontos nevet és címet a sekrestyében.

- Jövő szombaton (december 17.), 17 órakor dicsőítő szentségimádás lesz templomunkban, melyet a békéért ajánlunk fel. Jöjjünk el minél többen, és közösen imádkozzunk a világ békéjéért! A szentségimádás alatt gyóntatás lesz.

- Pásztorjátékunk próbája szombaton (december 17.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 17.) este az Engesztelő imacsoport végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő szombaton (december 17.), 19 órakor adventi-karácsonyi koncertet tart a Sonitus Scarbantiae (Sopron hangja) nőikar templomunkban. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!

- A sekrestyében vásárolható jövő évi falinaptár; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben. A katolikus sajtó esetleges lemondását jövő vasárnapig (december 18.) tudjuk vállalni.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben