Advent 3. vasárnapja

2022. december 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 11.

- Plébániánk Karitász csoportjának élelmiszergyűjtő akciója az idei évben is sikeres volt: 222 kg tartós élelmiszer gyűlt össze. Minden felajánlást és segítő szándékot hálás szívvel köszönünk! Köszönöm továbbá Karitász csoportunk tagjainak, hogy az adományok gyűjtését és annak szétosztását lelkiismeretesen elvégezték! A részletes élelmiszer összesítő a hirdetőtáblán olvasható.

- Ma, 18 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására önkéntesek jelentkezését várjuk!

- Az idősek és betegek karácsony előtti gyóntatását és áldoztatását hétfőn (december 12.) végzem. A hozzátartozók még ma jelezhetik a pontos nevet és címet a sekrestyében.

- Jövő szombaton (december 17.), 17 órakor dicsőítő szentségimádás lesz templomunkban, melyet a békéért ajánlunk fel. Jöjjünk el minél többen, és közösen imádkozzunk a világ békéjéért! A szentségimádás alatt gyóntatás lesz.

- Pásztorjátékunk próbája szombaton (december 17.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 17.) este az Engesztelő imacsoport végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő szombaton (december 17.), 19 órakor adventi-karácsonyi koncertet tart a Sonitus Scarbantiae (Sopron hangja) nőikar templomunkban. Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt!

- A sekrestyében vásárolható jövő évi falinaptár; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben. A katolikus sajtó esetleges lemondását jövő vasárnapig (december 18.) tudjuk vállalni.Vissza...

2023. március 31.
Urunk szenvedésének vasárnapja – Virágvasárnap
A nagyheti szertartások előtt is lesz gyóntatás.
Bővebben
2023. március 31.
Templomunk liturgikus rendje
Szeretettel hívom a kedves Híveket, ünnepeljük közösen dr. Pápai Lajos püspök atyával hitünk nagy misztériumait a nagyhéten és Húsvét ünnepén!
Bővebben
2023. március 31.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben