Évközi 16. vasárnap

2014. július 20.

- Az elmúlt hétvégén összesen 84.680 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg!

-Mai perselyadományaikat a templomépítés befejezésére fordítjuk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A nyár végéig nem lesz hétfő reggel szentmise Szent Margit templomban.

- Július 22-én, kedden ismét búcsút járunk,a bánfalvi Mária Magdolna templom ünnepén. A búcsúi szentmise este 6 órakor kezdődik Bánfalván a kistemplomban. Plébániánk székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Ezen a napon nálunk nem lesz szentmise.

- Július 23-án, szerdán nem lesz templomunkban lelki program. Rózsafüzérre, litániára, szentmisére csütörtöktől várjuk a kedves Híveket! Ugyancsak szerdán áramszünet miatt a plébániai iroda zárva tart.

- Július 24-én és 25-én az esti szentmisét Kovács Gergő újmisés atya mutatja be, aki augusztustól a csornai Jézus Szíve Plébánián teljesít majd segédlelkészként lelkipásztori szolgálatot.

- Július 26-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a Csallóközbe. Az egész napos program része Somorja, Nagymagyar, Bacsfa, Gelle templomainak, kegyhelyeinek megtekintése. Részvételi díj 4.450 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezni lehet még holnap, hétfőig a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

 „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és
alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”

Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben